• Emailinfo@stirixis-consulting.com.cy
  • Τηλέφωνο+357 22 486-135

Course Overview

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – H ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Περιγραφή Προδιαγραφής

Η εκπαίδευση αυτή αποσκοπεί στην υποστήριξη των πωλητών για να υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη διαδικασία έξι βημάτων, την οποία μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία μια πώληση ή συμφωνία. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα κατανοήσουν ότι η πώληση δεν αφορά μόνο την ενημέρωση των πελατών σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Δεν είναι μια πιεστική ή επιθετική διαδικασία, ούτε ανταγωνιστική, και δεν αποσκοπεί σε έναν να κερδίζει και σε άλλον να χάνει.

Αντιθέτως, η επαγγελματική πώληση αποτελεί μια κερδοφόρα πρόταση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, καθιστώντας την πώληση μια διαδικασία που οδηγεί στην επίτευξη συμφωνίας. Στόχος είναι να βοηθήσουμε τους υποψήφιους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται.

 

Ανάγκη κατάρτισης

Ο τομέας των πωλήσεων είναι ένας από τους πιο προοπτικούς όσον αφορά τα εισοδήματα, αλλά απαιτεί ταυτόχρονα υψηλές προσδοκίες και απαιτητική εργασία. Είναι μια βιομηχανία που απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν όχι μόνο τεχνικές πωλήσεων, αλλά και την κατάλληλη νοοτροπία, υψηλό επίπεδο κατανόησης και τολμηρή πρωτοβουλία.

 

Στόχοι κατάρτισης

 Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τις εξής δεξιότητες και ικανότητες:

  • Εφαρμόζουν αποδοτικές τεχνικές συμπεριφοράς σχετικά με τις πωλήσεις.
  • Αναπτύσσουν τα 6 ισχυρά βήματα πωλήσεων που καθιστούν αποτελεσματικό τον υπεύθυνο πωλητή.
  • Προσδιορίζουν τους λόγους που ωθούν τον πελάτη να αγοράσει οτιδήποτε.
  • Αναγνωρίζουν πώς να μετατρέπουν τις χαμένες πωλήσεις σε κατάσταση WIN-WIN.
  • Παρακινούν το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη για την ιδέα/υπηρεσίες.
  • Καθησυχάζουν τον υποψήφιο πελάτη ώστε να μην βιώνει τύψεις και φόβο, αλλά με αυτοπεποίθηση να γίνει πελάτης για μια ζωή.

 

Περιγραφή υποψηφίου για συμμετοχή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ιδανικό για άτομα που εργάζονται στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών, τα  οποία  έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να εξυπηρετούν άτομα που εκδηλώνουν ενδιαφέρον σε προϊόντα, υπηρεσίες και προγράμματα.

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης STIRIXIS θα απονέμει Πιστοποιητικό Κατάρτισης σε όλους τους συμμετέχοντες που θα συμπληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα.

Ημερομηνίες Προγράμματος 3/10/2023 - 4/10/2023
8:30-16:00
Διάρκεια Προγράμματος 14 ΩΡΕΣ
Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: STIRIXIS (ΛΕΩΦ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ 213, 2234 ΛΑΤΣΙΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ), ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΑΡΙΑΔΝΗ
Εκπαιδευτής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ
Κόστος Προγράμματος Δικαιούχοι ΑνΑΔ Κόστος Σεμιναρίου: €300
Ποσό ΦΠΑ (19%): €57
Αναμενόμενη Επιχορήγηση ΑνΑΔ: €238
Τελικό Πληρωτέο Ποσό Επιχείρησης €119 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ

Για Μη Δικαιούχους ΑνΑΔ €238 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΑΝΕΡΓΟ €84
Δήλωση Ενδιαφέροντος