• Emailinfo@stirixis-consulting.com.cy
  • Τηλέφωνο+357 22 486-135

Κατάρτιση προσωπικού κουρείων και κομμωτηρίων με βάση τα Μέτρα Προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Στο πλαίσιο των εξελίξεων που επέφερε η πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) στην Κύπρο, πολλές οδηγίες έχουν δοθεί και αρκετά μέτρα έχουν ληφθεί όσον αφορά την ομαλή επαναδραστηριοποίηση των επιχειρήσεων, με στόχο τη διατήρηση των κατάλληλων και ελεγχόμενων συνθηκών ασφάλειας και υγείας στην εργασία.

Με βάση τα νέα «Μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 για κουρεία και κομμωτήρια», τα οποία εξέδωσαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, προτρέπονται όλοι οι υπάλληλοι των εν λόγω επιχειρήσεων (κομμωτές/κουρείς, επικεφαλής των επιχειρήσεων, προσωπικό καθαρισμού, προσωπικό υποδοχής) όπως προχωρήσουν σε άμεση εφαρμογή τους, με στόχο την ομαλή επαναλειτουργία τους και μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του COVID-19.

Η συμβουλευτική εταιρεία S.K. STIRIXIS, παραμένοντας στο πλευρό σας και στηρίζοντάς σας σε αυτή τη δύσκολη και αβέβαιη περίοδο, προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης για την ομαλή επαναλειτουργία της εταιρείας σας, σχετικά με την εφαρμογή των πιο πάνω μέτρων, και τη σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και κρίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22486135.

image:”Designed by macrovector / Freepik”