Συμβουλευτική Επιχορηγήσεων

Η αξιοποίηση κρατικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, είναι ένας σημαντικός τρόπος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

εκπονεί επιχειρηματικά σχέδια και μελέτες βιωσιμότητας

Περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης

δίνουν τη δυνατότητα σε οργανισμούς να προσεγγίσουν δομημένα τις δραστηριότητές τους

Περισσότερα

Είμαστε μια κορυφαία
συμβουλευτική εταιρεία

Η Εταιρεία

H Stirixis είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα της, με ειδίκευση στην πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου και στην εξεύρεση διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Μέσω της εμπειρίας και συνεργασίας μας με ένα ευρύ φάσμα πελατών, εμείς στην Stirixis, σας εγγυόμαστε ότι η εταιρεία σας θα τύχει της απαραίτητης στήριξης ούτως ώστε να συστηματοποιηθούν οι εταιρικές σας διαδικασίες και να οδηγηθείτε στο μονοπάτι της ανάπτυξης και της επιτυχίας!

περισσότερα Εταιρικό Προφίλ

Πολυεπι- χειρησιακά Προγράμματα Κατάρτισης

οργανωμένα από το πιστοποιημένο μας Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και υποστηριζόμενα από την ΑνΑΔ.

περισσότερα

Ποσοστό επιτυχιών στην ΕΕ

%

Συνολικοί πελάτες

+

Εκπαίδευση ατόμων

+

Testimonials

Kούλλης Δαμαλά

Η συνεργασία μεταξύ της Christoudias Logistics και S.K. Stirixis Business Consulting Services Ltd είναι στρατηγικής σημασίας. Η ικανότητα και η εμπειρία στην κατάρτιση από τους εκπαιδευτές της  Stirixis, ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές γνώσης προς τα στελέχη της Christoudias Logistics. Μέσω ενός διετούς προγράμματος κατάρτισης, εφαρμόζεται και υλοποιείται συγκεκριμένο πρόγραμμα  σε Πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας,  πρόγραμμα εκσυγχρονισμού όπως Μεταρρυθμιστικά Προγράμματα Πράσινης Μετάβασης και η δημιουργία Ακαδημίας Γνώσης και Ανάπτυξης των Στελεχών.  

Director of Domestic Transport, Christoudias Logistics 

Μαρία Ποταμίτου

H ACS έχει μια πολύχρονη εξαιρετική συνεργασία με τη STIRIXIS σε θέματα Ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων, εκπαίδευσης προσωπικού σε όλα τα επίπεδα και συστήματα διαχείρισης ISO. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν και τον επαγγελματισμό τους.

Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, ACS Courier Cyprus

Connie Mechanicos

Διατηρώντας συνεργασία με την Stirixis  τα τελευταία 5 χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα της  Stirixis  αποτελείται από επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται με ζήλο και κοινό στόχο, όχι μόνο να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους αλλά να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των συνεργατών τους.  Αν με δυο λόγια θα έπρεπε να περιγράψουμε την εμπειρία μας για  τις υπηρεσίες που μας  παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, τότε θα λέγαμε ότι η άριστη εξυπηρέτηση, η ανθρώπινη προσέγγιση και ο επαγγελματισμός τους μας έχουν λύσει τα χέρια!! Η αποτελεσματική επικοινωνία και η άμεση εξυπηρέτηση τους είναι δεδομένη κάθε φορά.    

Administration Officer, Intergaz Ltd  

Νατάσα Περδίου

Τα σεμινάρια ήταν εξαιρετικά οργανωμένα και είχαν υψηλό επίπεδο περιεχομένου με εκπαιδευτές που είχαν εμβαθυμένη γνώση του θέματος, ενώ ταυτόχρονα μας παρείχαν διάφορα υλικά και πόρους για τη βελτίωση της κατανόησης μας στα θέματα των σεμιναρίων. Το γεγονός ότι εφαρμόσαμε τη θεωρία σε πραγματικά προβλήματα ήταν απίστευτα χρήσιμο και εκπαιδευτικό!

Country Manager, Action Cyprus Part of Action Global Communications

Δημήτρης Θεοδώρου

Η μακρόχρονη συνεργασία μας με την Stirixis διέπεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί πάνω σε γερές και υγιείς βάσεις. Βασικά χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης, που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια, είναι η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός που τη διέπουν.  Η χρήση μεγάλου μέρους των υπηρεσιών της Stirixis (επιχορηγούμενα προγράμματα, επιμορφωτικά σεμινάρια, σχέδια στελέχωσης, Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας κ.α) δείχνουν και έμπρακτα την εκτίμηση μας και έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σ΄ εμάς και τα μέλη της Stirixis που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι ανήκουμε στην ίδια ομάδα. Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη συνεισφορά σας στην συνεχή ανάπτυξη του Ιατρικού μας Κέντρου, πράγμα το οποίο μας κάνει να  σας αισθανόμαστε κάτι περισσότερο από συνεργάτες. 

Γενικός Υπεύθυνος Λειτουργός, Σαμούτης & Συνεργάτες Ι.Ε.Π.Ε

Μάριος Σχίζας

Η STIRIXIS, μέσα από την πολυετή μας συνεργασία, έχει αναδειχθεί σε ένα πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, τις οποίες αναβαθμίζει και ανανεώνει συνεχώς. Το προσωπικό και η διοίκηση της STIRIXIS, βρίσκεται δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και μας παρέχει πάντοτε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

General Manager, Schizas Marble Ltd

νέα

οι πελάτες μας