• Emailinfo@stirixis-consulting.com.cy
  • Τηλέφωνο+357 22 486-135

Συμπληρωματική Μελέτη Εκτίμησης Κινδύνου αναφορικά με τον Κορωνοϊό COVID-19

Αγαπητοί μας πελάτες,

Στο πλαίσιο των εξελίξεων που επέφερε η πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19) στην Κύπρο, πολλές οδηγίες έχουν δοθεί και αρκετά μέτρα έχουν ληφθεί όσον αφορά την ομαλή επαναδραστηριοποίηση των επιχειρήσεων, με στόχο τη διατήρηση των κατάλληλων και ελεγχόμενων συνθηκών ασφάλειας και υγείας στην εργασία.

Η εταιρεία S.K. STIRIXIS, παραμένοντας πάντα στο πλευρό σας και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες σας, είναι πανέτοιμη να αναλάβει δράση όσον αφορά τη σωστή εφαρμογή της Νομοθεσίας «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» σε όλες τις επιχειρήσεις.

Ο πρόσφατος «Οδηγός Διαχείρισης θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε συνθήκες Κορωνοϊού», του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, των Ιατρικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο «κάθε εργοδότης ή αυτοεργοδοτούμενο πρόσωπο οφείλει να αναθεωρεί τη Γραπτή Εκτίμηση του Κινδύνου για τη μετάδοση και εξάπλωση του ιού, σύμφωνα με τις εκάστοτε εξελίξεις, και να καθορίζει τα κατάλληλα και επαρκή προληπτικά και προστατευτικά μέτρα στον χώρο εργασίας».

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει άμεσα την αναθεώρηση της Γραπτής Εκτίμησης Κινδύνου της επιχείρησής σας, με την ετοιμασία «Συμπληρωματικής Μελέτης Εκτίμησης Κινδύνου, αναφορικά με τον Κορωνοϊό (Covid-19)», όπως αναφέρεται στον πιο πάνω Οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22486135.

“Image Designed by starline / Freepik”