• Emailinfo@stirixis-consulting.com.cy
  • Τηλέφωνο+357 22 486-135

Εξ Αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας, ως εγκεκριμένο Κέντρο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), και ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις και ανάγκες της περιόδου, είναι σε θέση να σας προσφέρει επιχορηγημένα εκπαιδευτικά προγράμματα από την ΑνΑΔ, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (διαδικτυακά προγράμματα). Τα προγράμματά μας θα προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας ZOOΜ (https://zoom.us/), η οποία είναι πολύ φιλική προς τους χρήστες και δεν απαιτεί εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος στον υπολογιστή. Οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας θα δοθούν από την εταιρεία μας στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων εν ευθέτω χρόνω.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα κατά πρόσωπο προγράμματά μας συνεχίζουν να προσφέρονται στους πελάτες μας κανονικά, νοουμένου ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις διασφάλισης της δημόσιας υγείας σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν στην παρουσία ατόμων στον ίδιο χώρο και τη φυσική απόσταση ανάμεσά τους.

Για να δείτε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει η εταιρεία μας (κατά πρόσωπο) επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (https://stirixis-consulting.com.cy/el/service/single-company-training-programs/).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22486135.

“Image Designed by rawpixel.com / Freepik”