• Emailinfo@stirixis-consulting.com.cy
  • Τηλέφωνο+357 22 486-135

Η Εταιρεία

Η δύναμη μας είναι οι ανθρώποι μας!

Εταιρικό Προφίλ

Στη STIRIXIS ξέρουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά την

ανάπτυξη και διαχείριση ξεκάθαρων και αποδοτικών εταιρικών διαδικασιών.

Ξέρουμε επίσης ότι είναι εξ’ ίσου σημαντικό για το προσωπικό να κατανοήσει αυτές τις διαδικασίες και να τις εφαρμόσει. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουμε ακράδαντα στην συστηματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών, αφού θα ενισχύσει την ανάπτυξη και θα μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα της εταιρικής σας δομής, ενώ την ίδια στιγμή θα διευκολύνει το προσωπικό της εταιρείας στο να ακολουθεί ξεκάθαρες οδηγίες.

Η STIRIXIS ειδικεύεται στη συστηματοποίηση διαδικασιών και στην εκπαίδευση του εταιρικού σας προσωπικού,

με τη χρήση έμπειρων εκπαιδευτών και ειδικού εκπαιδευτικού κέντρου, διευκολύνοντας στο μέγιστο την ανάπτυξη της δομής και λειτουργία της εταιρείας σας. Περαιτέρω, επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας με την είσοδο μας στον τομέα της αναγνώρισης και εξασφάλισης ευρωπαϊκών και κρατικών κονδυλίων.

Επικοινωνήστε

Όραμα

Να γίνoυμε η κορυφαία επιλογή για εταιρείες που επιδιώκουν συνεπή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Αποστολή

Στηρίζουμε την εξέλιξη εταιρειών και οργανισμών, με βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών, εκπαίδευση προσωπικού και απόκτηση χρηματοδοτήσεων.

 

 

Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική της εταιρείας S.K. STIRIXIS BUSINESS CONSULTING SERVICES LTD αποτελεί η προσφορά στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η λειτουργία και οι δραστηριότητες της δεν επηρεάζουν την ποιότητα του άμεσου και έμμεσου περιβάλλοντος της περιοχής των εγκαταστάσεων της.
Κύρια μέριμνα της εταιρείας είναι η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών για την ασφάλεια των υπηρεσιών της, καθώς και των απαιτήσεων των λοιπών ενδιαφερόμενων μερών της.

Για να επιτύχει τα ανωτέρω, η Διοίκηση της εταιρείας έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τo Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015, το οποίο και εφαρμόζει σε ολόκληρη την εταιρεία και σε όλες τις δραστηριότητες της.

 

 

 

 

 

Η δύναμη μας είναι
οι ανθρώποι μας!

Οι ανθρώποι μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ικανότητας μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με αποτελεσματικότητα και επιμέλεια. Επενδύουμε μεγάλα κεφάλαια στην στρατολόγηση εξαίρετων επαγγελματιών, με σκοπό να αναπτύξουμε τις δυνατότητες τους ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ευνοεί την προσωπική τους ανάπτυξη ως ηγέτες. Οι σύμβουλοι και εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και με εξειδίκευση στους τομείς τους, όπως π.χ. τον περιβαλλοντικό έλεγχο, την οργάνωση, διαχείριση, αναδιάρθρωση, διοίκηση και μάρκετινγκ.